HET VERHAAL ACHTER

de SEVEN SUMMITS


Midden in het groene, glooiende landschap met vredige dorpjes en historische bezienswaardigheden, bij oude bossen en beekvalleien, vind je het glooiende Land van Streuvels en de getuigenheuvels van de Vlaamse Ardennen.  Het ideale wandeldecor voor een gloednieuwe Flanders Trails organisatie. Met voor de 50 km jawel,  de beklimming van Seven Summits. 
 


Kies je SEVEN SUMMITS

SEVEN SUMMITS 15 km

Samen met De Zondag ontdekken we het land van Streuvels. Groene glooiende kouters, stapwegels en imposante zichten op de getuigenheuvels van de Vlaamse Ardennen typeren deze 15km. De ideale gezinswandeling voor jong en minder jong.

SEVEN SUMMITS 25 KM

Anzegem is misschien in West-Vlaanderen gelegen, maar het land van Streuvels vormt de poort naar de bekoorlijke getuigenheuvels van de Vlaamse Ardennen. De ideale wandeling om in het zog van de meer geoefende wandelaar de sfeer te komen proeven.

SEVEN SUMMITS 35 km

De Kwaremont, Patersberg , Kluisberg , ... spreken niet alleen boekdelen in het wielermilieu. Ook op wandelniveau hebben deze getuigenheuvels van de Vlaamse Ardennen heel wat te bieden.

SEVEN SUMMITS 50 KM

De getuigenheuvels van de Vlaamse Ardennen is een wandelgebied dat nooit verveelt. Achter iedere plooi in het landschap schuilt een nieuwe ontdekking. Met jawel, de beklimming van Seven Summits.